divendres, 1 de gener del 2010

Per un bon 2010!.-

Després de la festorra familiar d'ahir tornem a la realitat, i als diaris què ens trobem de cares a afrontar el 2010: la lliçò de que les administracions no prediquen amb el que reclamen (puja un 2,6% la llum, un 3,3% el butà, un 5% la RENFE (que ja havien pujat a Girona un 10% durant el mes de desembre amb l'excusa dels nous trens de MD), un 6% els de rodalies (per a celebrar el nou traspàs de competències de la Generalitat de Catalunya -un caramel del tot enverinat-), un 6,2% els segells de correus (això és per enfonsar-los encara més), el transport públic també puja, però el lloc on ho fa més, i amb escreix, és a Madrid, un 21,6% (i això que l'Espe està a favor de reduir els impostos) i això sense perdre la perspectiva de que al juliol ens pujaran l'IVA i que la puja del gas natural està per veure de quin percentatge serà). Vaja, una meravalle, tenint en compte que vam tancar l'any amb una considerable puja dels carburants. Suposo que així podrem dir que l'IPC ja és posivitu i que ens estem ensortint de la crisi. Com es pot ser tan .....!. En fi, per no començar l'any igual que l'hem acabat., esperem que el 2010 sigui manifestament millor que el 2009. De moment tenim a TVE sense anuncis (a veure quan durarà). Feliç 2010 i a veure si som més sensats i sensates!.

dimecres, 30 de desembre del 2009

Tinc un problema amb el bloc.-
Des del dia 28 que no puc penjar els vostres comentaris. La veritat és que no sé què passa i m'emprenya, perquè alguns de vosaltres m'heu fet arribar les vostres felicitacions i també alguns comentaris sobre els darrers temes que he anat penjant durant aquest darrer trimestre. Us demano disculpes i en quan pugui recuperar-los els hi penjaré. Mestres tant, que tingueu un molt bon any 2010! i que sigueu feliços, que és màxim al que podem aspirar els éssers humans.

dilluns, 28 de desembre del 2009

El 5 de gener hi haurà eleccions per a escollir un nou president de la CEOE (així ha estat recullit a diversos diaris internacionals).-

Mirë mëngjes pafasjsehëm. Edhe pse unë e di disa nuk janë cuants (burra dhe gra) që pa mëkat të pafajësise janë më shumë fajtorë se Kaini, edhe pse ata e mohojne. Inociencia ështe bukur nëse nuk ka të lënduar askënd (text en mandarí) .

Magndarng umaga ne walang-sala. Kahit na alam ko ang ilang ay hindi cuants (lalaki at babael na walang kasalanan ng kawalang-kasalanan ay mas man kasalanan kaysa sa Cain, Kahit na tanggihan sila. Inociencia ay maganda kung ito ay hindi nasaktan sa sinuman (tex en filipí).


Sabah masum iyi. Her nekadar bazi cuants (erek ve bayan) olan mesum günah olmadan daha fazla Cain daha suçlu olmakla birlikte onalr inkar degildir biliyorum. Eger kimseye zaras gelmez inocencia güezel (text en turc).