dijous, 6 d’octubre del 2011

Algú s’ha begut l’enteniment.-

Cada dia que passa em costa més escolar les notícies, veure els telenotícies o llegir els diaris. Tot són males notícies, decepcionants. És la gran escola que alimenta el sentiment de que anem a la deriva i que només uns quants tenen la capacitat d’aplicar (no dic de trobar) solucions: més misèria, més beneficis pels qui en tenen més.

Potser comença a arribar l’hora de que aquests irresponsables que governen les finances dels nostres països (i del món), es comencin a plantejar si no estan estirant massa la corda, si no estan escampant massa la merda que s’han inventat i si al final de tot això la cosa se’ls anirà, certament, de les mans. Perquè ja està bé de tanta desvergonya!. El cinisme s’ha instal·lat en la nostra societat de mà de la demagògia i no sembla que tingui intenció de marxar.

La confusió volguda, perseguida, buscada i creada arbitràriament i artificialment, fa trontollar la base democràtica dels estats. Què és això que en Zapatero hagi pactat, en secret, una base de l’OTAN a Espanya sense encomanar-se ni a les Corts Generals?.

Però què és això de que, pressumptament, els consellers i els alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya anunciïn que es quedaran sense la paga de Nadal? Algú sap si en cobren de pagues extres? o és que no en cobren i així queden d’allò més bé. On s’ha vist que un país abandoni als seus malalts a la bona fortuna, que es tanquin hospitals, àrees bàsiques, quiròfans; que no es paguin als geriàtrics i als centres que atenen a persones amb necessitats de mobilitat o psíquiques?; on s’ha vist que els empleats i empleades públics d’un país (mil euristes, per cert!) hagin de pagar la bacanal i la digestió de la crisi provocada pels “mercats” (com si fossin una entelèquia, i segur que amb noms i cognoms), que se’ls consideri un mantes que cobren sense treballar (i això s’ha instal·lat premeditadament en l’opinió pública)? I un llarg etcètera més.

El proper dia 20 de novembre ho tindrem molt difícil. Haurem de triar entre la massacre del PP i el continuisme beligerant del PSOE (diguis PSC) o forces d’esquerra, que malgrat que minoritàries, puguin frenar la majoria absoluta del PP o un govern de coalició amb la resta de la dreta (CiU i companyia). No. No hauria d’haver espai per l’abstenció. És el que donarà la majoria a l’extrema dreta. La gent hem d’anar a votar, sinó volem que els nostres fill no tinguin cap futur. Pot sonar molt malament, però ens juguem el futur de les generacions properes.

Sí, em sento indignat, però aniré a votar. No em quedaré a casa com si això no anés amb mi. Perquè hi va, i molt!.