dissabte, 13 de novembre del 2010

Prou de cinismes amb el poble saharaui.-

Arran del terrible i arbitraria tac contra el poble saharaui s’ha iniciat una campanya perquè els nostres representants europeus es pronunciïn públicament i actuïn per a evitar que el govern del Marroc faci, impunement, un genocidi.
El nostre govern i la Unió Europea han d’exigir el cessament immediat de la violència contra el poble saharaui i als territoris ocupats del Sàhara Occidental.
Sembla que l’ONU (aquest organisme que ningú no sap ben bé perquè continua existint),hauria de fer complir la Declaració Universal dels Drets Humans, però sembla que això no funciona així. No només fan cas omís a la pròpia Declaració, sinó que, a més a més, haurien d’esmerçar el màxim d’esforços possibles per a protegir als saharauis mentre no es celebri l’interminable ajornament del promès Referèndum d’Autodeterminació.
En govern estatal té com a un dels seus principals clients al Marroc en venda d’armes, armes que s’utilitzen per assessinar a persones innocents.
I tot això sense cap mena de pudor i amb la total i absoluta llibertat de fer el que vulguin, perquè no hi ha cap corresponsal de premsa que pugui informar del què està passant realment.
En aquesta línea, el Parlament europeu també s’hauria de pronunciar, així com la resta de la comunitat internacional. HI ha centenars de persones desaparegudes després del darrer atac al campament a les afores de la capital del Marroc.
S’ha iniciat una campanya per a conscienciar als nostres polítics sobre aquest afer, la podeu trobar a http://sahararights.net/ o bé a http://conc.ccoo.cat/htm/jsp/pauisoli/index.jsp.