dissabte, 18 de setembre del 2010

divendres, 17 de setembre del 2010

L’amor de Zapatero a Sarkozy i la seva atracció per la ideologia de dretes.-

Zapatero i en Rajoy han coincidit en defensar la política en immigració del govern francès pel que fa a l’expulsió dels gitanos. A mi, d’aquest home, ja no m’estranya res, fis i tot que un dia es passi al PP o a la Falange de la Jons (partit que hauria d’estar prohibit en el nostre país però continua presentant-se a les eleccions democràtiques d’aquest país). Després de la barbaritat de la reforma laboral qualsevol cosa és possible.
En comptes de defensar a la comissària de justícia de la Unió Europea, o de callar, per exemple, arremet en la seva contra perquè diu que li ha faltat el respecte al govern gal (no sé si il•legal), i jo em pregunto: què no li ha faltat el respecte als gitanos expulsats?, i ja posats a preguntar, en Zapatero no ha faltat el respecte a milers de ciutadans i ciutadanes d’aquest país amb una reforma laboral que ni la més bruta de les dretes s’hagués atrevit mai a proposar?.
Haig de reconèixer que les campanyes dels medis de comunicació d’aquests dies estan fent el seu efecte, però el pitjor és que la classe treballadora es posi al costat dels seus botxins.
De ben segur que la vaga del 29 de setembre serà un èxit. Si no ho és ja podeu començar tots a guardar tanda la cua de l’INEM, el SOC o l’agència Pepito, SA, perquè aleshores ho tindrem tot perdut.
Aquí teniu una mica de música de la Shakira: "Gitana"

http://dai.ly/d6OIvI

dijous, 16 de setembre del 2010

dimecres, 15 de setembre del 2010

Per anar animant la vaga general ...

dimarts, 14 de setembre del 2010

Convidat pel mestre sindicalista JLP (José Luís López Bulla), penjo una darrera notícia sobre la Vaga General del 29 de setembre, que tan mal de caps li està donant al Govern i a la Esperanza Aguirre, i a tota la colla de cavernícoles de dretes amb les seves baballes.-

Comunicado de Jueces para la Democracia sobre la convocatoria de huelga de trabajadores del día 29 de septiembre.-

En tiempos de crisis económica es preciso recordar que uno de los pilares que sustentan el Estado Constitucional es necesariamente la lucha contra las desigualdades, lo que se traduce en la concepción de los derechos sociales como instrumentos de garantía de los más débiles. Por ello consideramos inaceptable que sean precisamente nuestros conciudadanos más desfavorecidos quienes tengan que asumir los costes de una situación económica que encuentra su origen en la ventajista e irresponsable actuación de unos pocos.El camino emprendido en el mes de junio por el Ejecutivo para luchar contra la crisis económica, que se concretó en restricciones sustanciales en los derechos de pensionistas, personas dependientes y desempleadas así como en recortes retributivos sin precedentes en el ámbito de la función pública, tras años de pérdida de poder adquisitivo, prosigue en las recientes reformas normativas, que suponen una profunda erosión de los derechos de los trabajadores (abaratamiento del despido, precarización de la contratación, merma de la negociación colectiva, debilitamiento del control judicial, etc…) y coloca al ordenamiento jurídico laboral español entre aquéllos con niveles más bajos de protección en el ámbito europeo.Por todo ello, Jueces para la Democracia quiere expresar su solidaridad con los trabajadores en el ejercicio de sus reivindicaciones, manifestando su apoyo a la huelga convocada por los Sindicatos para el día 29 de septiembre de 2010.

AMOR A PORTUGAL-Dulce Pontes

YOUR LOVE - Ennio Morricone & Dulce Pontes

El que jo crec que fa el govern amb la seva reforma laboral.-

La primera conclusió que he estret, més enllà de la barbaritat laboral de la reforma, és que han arribat a la conclusió que aquest país no pot ser competitiu i que la única manera de fer-ho és a base de precarietat de i baixos salaris (una postura equivocada fins a la sacietat); la segona que, desmantellant els serveis públics compleixen dos objectius: vendre a la iniciativa privada part del sector públic i descapitalitzar l’Administració Pública, i la segona reduir la despesa pública. Només així es pot entendre aquest gir cap a la dreta del PSOE amb una certa raonabilitat. La tercera i darrera conclusió (no vol dir que no hagi més), és que tenen un enemic a batre: els sindicats de classe, i així ja tindran el camí ben planer per a explotar a la classe treballadora sense cap impediment.
Per tot això, no et quedis impassible, el 29 fes VAGA. El 29 de setembre, VAGA GENERAL.