dijous, 30 de setembre del 2010

L’endemà de la vaga general.-

Com era d’esperar, els mitjans de comunicació tampoc no han donat treva a la demagògica campanya en contra de la defensa dels drets dels treballadors i treballadores. Si fem un petit repàs del que va sortir ahir a les televisions, la suposada objectivitat no s’ha vist enlloc, només ressaltant allò dolent, és a dir, el que no va ser exemple del comportament dels vaguistes, i relacionant la violència i el fanatisme a l’exercici del dret de vaga. Avui tampoc és diaris han sabut escapar-se de les directrius dels seus caps polítics i tornen a anar en contra de l’evidència. No són conscients que així alimenten la decepció i els aldarulls?, o sí, i els provoquen per aconseguir crear notícies que no tenen res a veure amb la realitat. L’esquirolatge mediàtic serveix als poderosos, això és una evidència,però el que es lamentable és que incitin a la decepció, a la impotència i a la mentida, i em sap greu, perquè conec molts bons professionals del periodisme que, com a treballadors i treballadores, s’han vist obligats a treballar en medis dominats per un estatuts ideològic massa liberal.
Malgrat tot això, és d’agrair la participació de totes els treballadors i treballadores que van aturar la seva tasca professional durant el dia d’ahir, i lamentar els esquirols, que per un motiu o un altre, han alimentat les esperances de la dreta per mantenir els seus privilegis a costa dels més febles, inclosos el que van anar a treballar per voluntat pròpia.
Ara caldrà que tots reflexionem sobre la la convocatòria de la vaga: treballadors i treballadores, sindicats, patronals i polítics´.

dimecres, 29 de setembre del 2010


TANCAT PER VAGA GENERAL

dimarts, 28 de setembre del 2010