dimecres, 28 de setembre del 2011


Goldan Sachs governa el món.-

Xarlatà o no, Alessió Rastani, el broker mediàtic, ho va dir ahir, i segurament té raó. Té raó en tot el què va dir: la crisi és una festa per aquells qui es volen i poden enriquir a costa de la pobresa dels altres, és a dir, els qui tenen diners a dojo.

Els seus comentaris han molestat molt, segurament perquè és el que realment pensen les grans fortunes. Declaracions buides de falsa moral, ve a dir allò que tothom sospita: això és una carnisseria en contra de les classes mitjanes i baixes a nivell global.

La realitat ja es veu: retallades a la sanitat (les persones no hi comptem per a res, som una mera mercaderia), la Renda Mínima d’Inserció Social no es cobra (és a dir, els pocs diners que reben les persones més pobres per a subsistir), els geriàtrics cobraran a 60 dies el què els déu la Generalitat (total, són vellets i no es poden manifestar), s’encarirà la factura de la llum un 6% (haurem d’aprendre a viure sense llum elèctrica), el preu de les carreres universitàries pujarà (perquè així només puguin estudiar els fills dels més rics) ... El PP ja engegat les seves retallades allà on governa, què us penseu què passarà si guanyen les eleccions generals a Espanya?. És per a tremolar!. I el pitjor és els socialistes no tenen cap autoritat moral per a criticar-los (reducció de l’estat del benestar, precarietat laboral, etc.). La única diferència entre el PSOE i el PP és que el primer redueix a mínims el pobre estat del benestar, i el PP el desmantella i se’l ven directament. On està la frontera?.