divendres, 17 de setembre del 2010

L’amor de Zapatero a Sarkozy i la seva atracció per la ideologia de dretes.-

Zapatero i en Rajoy han coincidit en defensar la política en immigració del govern francès pel que fa a l’expulsió dels gitanos. A mi, d’aquest home, ja no m’estranya res, fis i tot que un dia es passi al PP o a la Falange de la Jons (partit que hauria d’estar prohibit en el nostre país però continua presentant-se a les eleccions democràtiques d’aquest país). Després de la barbaritat de la reforma laboral qualsevol cosa és possible.
En comptes de defensar a la comissària de justícia de la Unió Europea, o de callar, per exemple, arremet en la seva contra perquè diu que li ha faltat el respecte al govern gal (no sé si il•legal), i jo em pregunto: què no li ha faltat el respecte als gitanos expulsats?, i ja posats a preguntar, en Zapatero no ha faltat el respecte a milers de ciutadans i ciutadanes d’aquest país amb una reforma laboral que ni la més bruta de les dretes s’hagués atrevit mai a proposar?.
Haig de reconèixer que les campanyes dels medis de comunicació d’aquests dies estan fent el seu efecte, però el pitjor és que la classe treballadora es posi al costat dels seus botxins.
De ben segur que la vaga del 29 de setembre serà un èxit. Si no ho és ja podeu començar tots a guardar tanda la cua de l’INEM, el SOC o l’agència Pepito, SA, perquè aleshores ho tindrem tot perdut.
Aquí teniu una mica de música de la Shakira: "Gitana"

http://dai.ly/d6OIvI