dilluns, 10 de gener del 2011

La reforma laboral.-

Sis mesos després del decretàs de la reforma laboral s’ha evidenciat que no només no serveix pel propòsit de generar ocupació sinó que les seves mesures incideixen més en la destrucció del mercat laboral i en la rebaixa de drets laborals.
La gran mentida de la reforma laboral té, com ja es va dir per part dels sindicats majoritaris, conseqüències nefastes sobre l’economia i les persones. Ara hi ha més atur, més precarietat, pitjors condicions laborals i salarials ... I passarà el mateix amb el plantejament de enrederir l’edat de la jubilació als 67 anys. Tots sabem que és una gran mentida, però ells com si no res.
Continuo pensant que als militants socialistes d’esquerres, si és que queda algú (suposo que sí), haurien de fer pujar els colors al partit que ens “desgoverna” . Si no volen ser escombrats pel PP han de rectificar i ràpid. És una llàstima que hagi estat el PSOE el líder de les polítiques més regressives i antidemocràtiques que mai s’hagin practicat en aquest país.
La reforma laboral ha servit per afavorir l’acomiadament, les dades ho diuen (només cal mirar la premsa econòmica), no ha provocat un augment del consum, ni de la contractació indefinida, ni tan sols de la temporal. Més poder per l’empresari i més misèria pels treballadors i treballadores.