dimecres, 24 de març del 2010

Jaime Mayor Oreja no ha renunciat mai al seu passat franquista.-

“Tengo la certeza de que el Gobierno está negociando con ETA”. Aquesta és un de les frases estrella que l’ex ministre d’Interior del PP amb Aznar, acaba de pronunciar. Vist com els feixisme espanyol i europeu se sent cada cop més fort i lliure, sense complexos de cap mena i sense vergonya, dir i fer el què vulguin (tenim el cas Matas, la persecució del jutge Garzón, Berlusconi, l’extrema dreta a França, etc.), és obvi que necessitem una major implicació de les forces d’esquerra en tots els nivells.
Sens dubte França és una república, però, per què volem una república si l’ha de governar la dreta?.
A Espanya les coses no ens van tampoc gens bé. L’esquerra sembla incapaç d’aconseguir una majoria suficient per a desfer-nos del passat franquista que corre lliurement per les nostres institucions, fins i tot al Tribunal Suprem, i no diguem als parlaments autonòmics i a les Corts espanyoles. Els tenim a l’església, amb veritables afirmacions que no tothom condemna, com, per exemple, les que va fer el Papa de Roma, ex militant de les joventuts hitlerianes, quan va dir que es perseguiria amb contundència el pecat (en relació a la xarxa de capellans violadors de menors d’edat), però que serien indulgents amb les persones (està clar què ha volgut dir!, no?).
Jo ho tinc clar: tengo la certeza de que los fachas, fascistas de antaño, amiguetes y parientes del dictador y fascita Francisco Franco, siguen entre nosotros, y no precisamente como fantasmas, sino en los más altos estamentos del poder y los no tan altos también. ¿De qué sirve entonces aquello?, para quien lo practique: Dios nos libre de todo mal.

2 comentaris:

PAU ha dit...

Tots som captius del nostre passat i amb les hemeroteques no es pot evitar, tu i les teves declaracions inclosos.
Cerca i veuras com tens vergonya d'alguna de feta anteriorment.

Unknown ha dit...

Hola Pau, captius de què?. Podries ser més esplícit?. I vergonya de què?.
Salut!