dimecres, 16 de març del 2011

L’error de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.-

Que una persona dedicada a la política no tingui estudis acabats no em sembla gens d’anormal ni malament. Que es continuï parlant d¡un govern d’elit, un govern de dretes, ja em sembla proper a la falsedat, però que una persona amb una semblada aparença i reputació política falsifiqui el seu currículum, com sembla, de manera intencionada, és, en tot cas, vergonyós i ridícul. Aquesta falsa llicenciada en psicologia deu tenir algun tipus de complex d’inferioritat si és que ha continuat, com diu algun dels partits presents al Parlament català, utilitzant aquesta estratègia des de fa, com mínim, sis anys.
El nostre flamant president de la Generalitat pot fer dues coses. Entendre que és una patinada pueril i fer com si no hagués passat res. Aleshores donarà un bon argument per criticar aquest suposat govern dels millors (millors en què?). O bé destituir-la i amagar-la en algun òrgan de poder de l’Administració (empresa pública, càrrec de confiança del partit, Consorci, etc.), aleshores la petita tempesta duraria un no res, però sempre quedaria en la memòria que li han venut gat per llebre, i és clar, quan un fa el pregó del govern dels millors, sembla que la cosa trontolla, començant pel mateix President.
Desconec què diu la normativa sobre la falsificació o no de currículums, però en tot cas, em sembla lamentable recórrer als “errors” per vestir una persona que vol aparentar el què no és.
Jo seria partidari de que dimitís. Però és clar, és ella la qui ha de fer-ho. És fàcil dir-ho. En tot cas em moriria de vergonya davant de la opinió pública per haver comès aquest “error”.Us imagineu que cada vegada que faci una roda de premsa algú li demanés que quines assignatures li van quedar penjades, que com és que no les ha acabat, etc. I el que encara seria més greu, que un d’aquests programes sensacionalistes comencessin a investigar amb els seus antics companys de classe i professors que com era quan estudiava, que si treia bones notes, que si ...
Però vaja, que lluny d’aquesta tonteria curricular, allò que ens ha de preocupar és la retallada dels serveis públics que, prenent com a excusa la crisi que vivim, regalaran al sector privat (suposo que els més propers al Govern), perquè s’enriqueixin a costa de retallar i retallar despesa pública.

2 comentaris:

Pepe Luis López Bulla ha dit...

¿Plagiará la rtesis doctoral cuando se ponga a ello? Saludos en un día lluvioso en Pineda de Marx.

Unknown ha dit...

Quién sabe hasta donde pueden llegar los caminos del señor.
Un saludo