dilluns, 21 de gener del 2008

Prou de genocidi a Palestina!
El primer ministre israelí està convertint la franja de Gaza en un cementiri. Olmert actua amb total impunitat sota el silenci de la comunitat internacional, fent cas omís, com sempre, a la ONU, les normes internacionals i el més bàsic dels drets humans: el dret a la vida.
És una vergonya. El 60% de la població de Gaza té menys de 18 anys i ara, com a conseqüència de la seva barbarie política i moral està condemnant a mort a bona part de la seva població en tallar-los el subministrament elèctric i aïllar-los de la resta del país. No tenen combustible, no tenen matèries primeres per treballar, no tenen aliments per poder menjar. En aquesta situació, els hospitals no poden orperar i els malalts es moren, no arriben medicaments, els nadons moren a les incubadores per manca de subministrament elèctric. Això és un genoci en tota regla!.
Però on és Europa?, on és la ONU?, què fa la comunitat internacional?. Doncs no sembla que facin res. Tothom es mira com moren els palestins o miren cap a un altre costat.